Eric Corton begon te vertellen over zijn leven, feitjes. Hij had na het afronden van VWO keuze tussen 3 verschillende opleidingen: toneelschool, Nederlands en Journalistiek. Omdat hij erg creatief is koos hij voor de toneelschool. Dit bleek niet de goede keuze te zijn geweest. Hij vond dat acteren hem beperkte. Hij wilde namelijk doen wat hij zelf wilde en leuk vond.

Hij heeft zijn weg gezocht via de televisiewereld, maar ook hier kon hij niet creatief zijn. Wel is hij er achter gekomen dat hij presenteren heel leuk vind.

De mooiste ervaring die Eric Corton in zijn leven heeft meegemaakt is dat hij voor 20.000 mensen mocht spelen in een basketbalhal in Parijs: ‘Gitaar in je klauwen en alles eruit brullen’.

‘Wanneer je succesvol wil je zijn moet je mensen zoeken die hard tegen je durven te zijn, maar wel uit liefde. Dat soort mensen moet je naar je werk laten kijken. Er zijn 4000 excuses om iets niet te doen, maar er is er maar één om het wel te doen, en dat is omdat je het wil!’ Voegde Eric Corton als laatste nog toe aan de krachtige maar ook grappige seminar.

eddy

Plaats een reactie