Netflix in Nederland!

Ik kan het me nog goed herinneren. april 2013, de opendag van Fontys. Hier had ik een presentatie bijgewoond en werd er gepraat over Netflix in Amerika die binnen de kortste keren in Nederland zou gaan komen.

Eindelijk was het dan zover! Netflix in Nederland!!

Eerst zal ik even vertellen wat Netflix is…

Netflix is een ‘on-demand’ video dienst. Via deze dienst kan je films en series online streamen. Dit betekend dat je niet hoeft te wachten tot de film is gedownload maar je kan gelijk beginnen met kijken. Deze service wordt aangeboden in abonnementsvorm. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je een film uit het aanbod kijkt. Niks moeilijk doen met downloaden, wachten tot deze op tv komt of een dvd kopen.

Onbeperkt films en series kijken doen ze natuurlijk niet alleen achter de PC. Netflix is te gebruiken op een groot aantal apparaten zoals de Playstation 3, de Xbox 360, Apple TV, iPad, iPhone en verschillende SmartTV’s en set-top boxen.

Voor mij is dit een ideale optie. zelf bepalen wanneer ik een film uit het aanbod kijk. Niks moeilijk doen met downloaden, wachten tot deze op tv komt of een dvd kopen.

 

Tops:
– De nieuwe manier van films en series kijken
– Werking tegen downloaden
– Goedkoop en snelle streaming
– Veel aanbod

Tips:
– De categorieën waar de films en series zijn ingedeeld zijn niet helemaal juist. Dit komt onprofessioneel over.
– Ik mis nog dimensie in netflix(meer opties)

 

netflix-logo

Plaats een reactie